Fudbaler kasnio na vječiti derbi, policajac ga nije htio pustiti: 'Brate, I play now...'

Crvena zvezda je u derbiju savladala Partizan u 31. kolu Superlige Srbije, a jedna scena prije derbija postala je viralna

21.04.2024. 19:00
  • Podijeli:
policija_fudbaler_derbi_foto_TikTok-662525ecea0fe.webp Foto: TikTok/stameni.m

Fudbaler Crvene zvezde automobilom dolazio na stadion, a policajac ga nije prepoznao, pa zaustavio

Crvena zvezda je u derbiju savladala Partizan u 31. kolu Superlige Srbije, a jedna scena prije derbija postala je viralna.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak u kojem je Guelor Kanga zaustavljen od strane policajca, koji ga nije prepoznao i nije dozvolio prolazak. Tek na intervenciju kolega, ali i okupljenih koji su prepoznali Gabonca on mu je dozvolio prolazak.

Posebno je interesantna situacija kada Kanga izlazi iz automobila i u kombinaciji jezika govori “Brate, I play now”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()