FK Borac: Nova uprava imenovala nove direktore

Nova uprava je prilikom predstavljanja najavila ovaj potez, a na prvoj zvaničnoj sjednici ga je sprovela u djelo

05.04.2023. 13:14
  • Podijeli:
FK Borac_UNA-642d5807830ed.webp Foto: UNA

Novi Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac imenovao je nove direktore.

Nova uprava je prilikom predstavljanja najavila ovaj potez, a na prvoj zvaničnoj sjednici ga je sprovela u djelo.

Tako će prvi operativac kluba biće Aleksandar Mićić, čovjek koji je bio koordinator omladinske škole pod čijom palicom je osvojena titula u juniorskoj Premijer ligi i izboren plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ovo imenovanje je čast i odgovornost. Želimo da unaprijedimo klub. Znam kako on funkcioniše jer sam već dugo tu. Daćemo sve od sebe da Borac ostvari još bolje rezultate u budućnosti. Breme je veliko, Borac je velikan, ali daćemo sve od sebe da idemo naprijed", optimista je Mićić.

Poziciju sportskog direktora će preuzeti Oliver Jandrić koji je 14 godina nosio crveno-plavi dres, te bio prvi čovjek omladinske škole.

"Dolazim iz Omladinske škole, upoznat sam sa svime i biće mi lakše da se uklopim. Prvi cilj je da izborimo Evropu. Potom sa šefom stručnog štaba treba obaviti razgovor, napraviti analizu i razmišljati o pojačaanjima", najavio je Jandrić.

Direktor prodaje i marketinga biće Dejan Ćato, iskusni profesionalac sa dugogodišnjim iskustvom, prije svega, u Banjalučkoj pivari.

"Zaista mi je zadovoljstvo što sam postao član ove ekipe. Marketing je moja uža specijalnost. sa strane promocije i izgradnje brenda, smatram da mogu pomoći. Da uključimo što više navijača i posjetilaca u ovu priču", poručio je Ćato.

Za zmjenika direktora prodaje i marketinga imenovan je Mirko Vujinović, čovjek sa bogatim znanjem i stručnosti u ekonomskoj oblasti.

"Daću sve od sebe da klub probližimo svim građanima Banjaluke, Srpske, BiH. Želimo da se ovdje svi osjećaju prijatno", ocijenio je Vujinović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()