FK Borac: Finalna utakmica Kupa BiH 8. maja u Mostaru

Oliver Jandrić, sportski direktor "Borca", bio je zadovoljan ishodom žrijeba u Sarajevu, te poručuje da je cilj jasan

18.04.2024. 13:24
  • Podijeli:
borac-65f73d6885bc5.webp Foto: FK Borac Banjaluka

Naše "crveno plave" prva utakmica finala Kupa BiH očekuje 8.maja u Mostaru, a revanš je sedam dana kasnije u Banjaluci.

Oliver Jandrić, sportski direktor "Borca", bio je zadovoljan ishodom žrijeba u Sarajevu, te poručuje da je cilj jasan.

"Možemo da budemo zadovoljni. Revanš je u Banjaluci i to je ono što smo priželjkivali. Očekujem dvije veoma teške utakmice u borbi za trofej. Sastaju se dvije najbolje ekipe u ligi i uvjeren sam da nas čeka pravi fudbalski spektakl. Mi znamo svoj cilj i želimo da osvojimo trofej. Daćemo sve od sebe protiv veoma kvalitetne ekipe Zrinjskog. Ipak, o finalnim utakmicama razmišljaćemo kada za to dođe vrijeme. Sada nam predstoji duel sa Sarajevom i sve misli usmjerene su ka tome.", poručio je Jandrić stoji u saopštenju FK "Borac"..
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()