Feđa Dudić pobjedom debitovao na klupi Radničkog 1923 iz Krajugevca

Avanturu u Srbiji Dudić je počeo gostujućim trijumfom protiv Železničara iz Pančeva. Radnički je slavio sa 2:0

01.10.2023. 22:10
  • Podijeli:
fedja-dudic_armin-durgut-pixsell.jpg Foto: Armin Durgut / Pixsell

Bivši trener GOŠK-a, Veleža i Sarajeva Feđa Dudić pobjedom je debitovao na klupi Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Avanturu u Srbiji Dudić je počeo gostujućim trijumfom protiv Železničara iz Pančeva. Radnički je slavio sa 2:0.

Radnički je poveo preko Geoffreya u sedmoj minuti, a Bevis je u 82. minuti postavio konačan ishod.

Za Radnički je ovo tek druga pobjeda u sezoni. Kragujevčani imaju i šest poraza. Tim iz Pančeva sedmi put je poražen i sada umjesto Radničkog čuva superligaški fenjer.

Podsjetimo da je s Dudićem u Kragujevac otišao i Adnan Jahić, bivši trener Slobode koji odnedavno posjeduje UEFA PRO licencu.

U narednom kolu bh. stručnjake čeka najteži mogući ispit, s obzirom na to da u Kragujevcu gostuje prvak Srbije Crvena zvezda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()