FA Kup: Nije kraj dok ga ne "sviraju" Crveni đavoli

Junajted je večeras podsjetio na slavnu eru sir Aleksa Fergusona u kojoj je često znao da u finišu na volšeban način stiže do pobjeda

01.03.2023. 23:05
  • Podijeli:
Mančester junajted_Dave Thompson AP Tanjug-63ffc9e5a7bf7.webp Foto: Dave Thompson / AP / Tanjug

Fudbaleri Mančester junajteda preokretom su došli do pobjede nad Vest Hemom rezultatom 3:1 i plasmana u četvrtfinale FA Kupa.

Crveni đavoli večeras su podsjetili na slavnu eru sir Aleksa Fergusona u kojoj su često znali da u finišu na volšeban način stižu do pobjeda,

Jer, nakon prvog poluvremena bez golova, Čekićari su bili ti koji su poveli lijepim pogotkom Saida Benrame.

Junajted je potom krenuo na sve ili ništa. Postigao gol koji je poništen zbog ofsajda. No, to ga nije obeshrabrilo.

Domaćin, nošen velikom podrškom sa tribina "Teatra snova" prvo je izjednačio zahvaljujući autogolu Naifa Aguerda.

Četa Erika ten Haga najbolje je ostavila za kraj.

Igrao se 90. minut kada je Alehandro Garnačo izazvao delirijum hicem za 2:1, da bi tačku na i stavio Fred u petom minutu sudijske nadoknade.

U ostalim mečevima ove runde Sautempton je šokantno ispao od Grimsbija (1:2), Totenhem jednako šokantnio od Šefild junajteda (0:1), dok je Barnli bio uspješniji od Flitvuda (1:0).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()