Evropa će pričati samo o ovom čovjeku, primio loptu lijevom nogom, a onda spektakl

Utakmica na Community stadionu u Londonu nije mogla bolje početi jer smo već u trećoj minuti vidjeli spektakularan pogodak

21.01.2024. 13:20
  • Podijeli:
Danilo Oliveira_pogodak_foto_PrtSc-65acd56dac2f2.webp Foto: PrtSc

Danilo Oliveira glavna je tema fudbalske javnosti širom Evrope jer je postigao spektakularan pogodak na utakmici Brentforda i Nottingham Foresta koji igraju u okviru 21. kola engleskog Premiershipa.

Brentford i Nottingham Forest nalaze se u donjem dijelu tabele i bilo je jasno da nas čeka itekako uzbudljiv okršaj ekipa koje su i dalje u igri za borbu za opstanak.

Utakmica na Community stadionu u Londonu nije mogla bolje početi jer smo već u trećoj minuti vidjeli spektakularan pogodak.

Navijači Brentforda su utihnuli jer je Forest uspio da povede sa 1:0, a u centru pažnje našao se Danilo koji je zabio gol života.

Nakon što je odbrana Brentforda izbacila loptu iz kaznenog prostora ona je došla do Danila koji je bio na 20-tak metara od gola, a onda izveo magiju.

Danilo je loptu primio lijevim koljenom, a potom ju je odmah desnom nogom poslao u mrežu domaćih za 0:1.

Nestvaran pogodak Danila POGLEDAJTE OVDJE.

I u nastavku utakmice gledali smo sjajan okršaj pun preokreta, a na kraju Brentford je uspio da upiše pobjedu rezultatom 3:2.

Brentford je ovom pobjedom skočio na 14. mjesto i sada ima 22 boda, te je konačno prekinuo seriju od čak pet uzastopnih pobjeda u prvenstvu. S druge strane Nottingham Forest je na 16. poziciji sa dva boda manje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()