Eliminacija Dinama Zvezdi donijela fine pare

Zvezda je raspletom u atinskom revašu startni prihod od učešća u Ligi šampiona povećala za 1.137.000 evra

20.08.2023. 11:55
  • Podijeli:
Crvena zvezda_FKCZ-64aee928cc166.webp Foto: FK Crvena zvezda

Eliminacija Dinama od AEK-a razlog je za slavlje i u upravljačkim kancelarijama na "Marakani".

Jer, Crvena zvezda je raspletom u atinskom revašu startni prihod od učešća u Ligi šampiona povećala za 1.137.000 evra i sada je na minimum 23.599.000.

U plej-ofu će se sastati AEK i Antverpen, a ta dva kluba, za razliku od Modrih, imaju slabiji desetogodišnji učinak u evropskim takmičenjima od Crveno-bijelih.

Pomno će pratiti na "Marakani" plej-of mečeve za elitu. Potencijalno je mogućnost da Zvezda od UEFA zaradi još 4,5 miliona evra i dođe do fantastičnog startnog prihoda od 28.147.000.

Srpskom prvaku odgovara da Rakov eliminiše Kopenhagen, Molde bude bolji od Galatasaraja, Rendžers od PSV-a, a Panatinaikos izbaci Bragu.

Prvi mečevi plej-ofa za društvo najboljih na programu su 22. i 23. avgusta, revanši sedam dana kasnije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()