Ekspresna reakcija: Borac doveo novog golmana

"Dogovorili smo se brzo. Znam da je klub zadesio problem. U punom sam treningu i spreman sam da se odmah priključim ekipi"

07.08.2023. 19:17
  • Podijeli:
Milan Mijatović_FKB-64d127679bd0b.webp Foto: FK Borac

Svega nekoliko sati nakon što je postalo jasno da prvom golmanu Borca Nikoli Ćetkoviću zbog teške povrede koljena slijedi duga pauza, klub iz Platonove je ekspresno reagovao.

Tako je ovog popodneva na Gradski stadion sletjela još jedna lasta, iskusni čuvar mreže Milan Mijatović.

Riječ je o crnogorskom internacionalcu koji je za reprezentaciju svoje zemlje odigrao 31 utakmicu.

U Platonovu stiže iz redova saudijskog El Adala.

"Dogovorili smo se veoma brzo. Znam da je klub zadesio problem na golmanskoj poziciji, dobio sam poziv i dileme nije bilo. Borac je veliki tim i ima najviše ambicije u novoj sezoni. U punom sam treningu i spreman sam da se odmah priključim ekipi", rekao je Mijatović, koji je sa Banjalučanima potpisao ugovor do kraja sezone.

U Borcu se sada lakše diše, pošto je riješen gorući problem među stativama. Olakšanje je osjetio i direktor Aleksandar Mićić:

"Nikoli svi želimo brz oporavak i da se što prije vrati na teren. Ne samo da se vrati, nego da s povratkom bude jači nego ikad. Ne sumnjam da će tako da bude, a mi, kao klub, stojimo iza njega kao podrška. Naravno, nestrpljivo čekamo povratak i našeg Bojana Pavlovića. Milanu bih poželio dobrodrošlicu i uvjeren sam da smo napravili pravi potez njegovim angažmanom. Iskusan je golman i spreman je odmah da se uhvati u koštac sa svim izazovima koji nas čekaju".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()