Džekin saigrač napravio šou u beogradskoj kafani nakon pobjede protiv Crne Gore

„Orlovima“ je u ovim trenucima neophodan još jedan bod u kvalifikacijama, a igraju protiv Bugarske koja se nalazi u užasnoj seriji rezultata

19.10.2023. 14:19
  • Podijeli:
Dušan Tadić-652ef19ceb4f7.webp Foto: Darko Vojinović/Tanjug

Fudbaleri Srbije i dalje nisu matematički osigurali plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj sljedeće godine, ali su pobjedu nad Crnom Gorom sa 3:1 proslavili kao da jesu.

„Orlovima“ je u ovim trenucima neophodan još jedan bod u kvalifikacijama, a igraju protiv Bugarske koja se nalazi u užasnoj seriji rezultata.

Ipak, Srbija će o tom meču brinuti za tačno mjesec dana (19. novembra je meč u Beogradu), a do tada su odlučili da se malo opuste.

I dok je selektor Dragan Stojković Piksi najavio da bi mogao da ode u Miami na 10 dana, fudbaleri su odlučili da izađu u kafanu.

Kapiten je i u kafani bio Dušan Tadić kog su navijači snimili kako se zabavlja, a taj snimak se ubrzo i pojavio na internetu.

On je igrao sa Filipom Mladenovićem i zasluženo se opustio poslije uspješno odrađenog posla u Beogradu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()