Dupke puna Grbavica: Sve karte za derbi Želje i Sarajeva rasprodate

Najveća klupska utakmica u BiH igrat će se pred punim tribinama

03.03.2024. 12:24
  • Podijeli:
Grbavica_FK Željezničar.jpg Foto: FK Željezničar

Željezničar i Sarajevo večeras od 18:45 odmjeriće snage 151. put u historiji, a ulaznice za večerašnji spektakl na Grbavici su raspordate!

Plavi sa Grbavice bore se za opstanak, jer su jučer Igman i Tuzla City slavili domaće pobjede, te sastav Brune Akrapovića poslali na 11. mjesto u zonu ispadanja. Dva posljednja meča Željezničar je upisao remi protiv Zrinjskog i poraz od Širokog Brijega.

S druge strane, Bordo tim ima tri vezana poraza u nacionalnom šampionatu Bosne i Hercegovine. Pred kraj polusezone izgubili su od Zrinjskog, a onda u nastavku šampionata u februaru doživjeli su dva neočekivana poraza. Prvo od Širokog Brijega na stadionu Asim Ferhatović Hase, a onda od Zvijezde 09 na gostovanju.

Mala prednost, što se statistike tiče na strani je Željezničara. Plavi imaju 46 pobjeda, a Sarajevo jednu manje 45, uz 59 neriješenih ishoda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()