Dudić uoči Posušja: Želim da pokažemo igru kao protiv Sloge

Trener Bordo tima želi pobjedu pred "selidbu" u Zenicu

05.08.2022. 13:00
  • Podijeli:
fedja-dudic-fk-sarajevo.jpg

Trener FK Sarajevo Feđa Dudić obratio se danas medijima povodom utakmice 4. kola Premijer lige BiH protiv Posušja.

Istakao je da je situacija u ekipi dobra, ali da je raspoloženje malo poremećeno zbog povrede Daniela Avramovskog.

“Vratio se Aničić i bit će na raspolaganju, a tu bi trebao biti i Drobarov. Trako je počeo trenirati, a Avramovski će pauzirati sedam do deset dana. Znamo da mu je jako teško i pokušavamo mu na svaki način pomoći da sve prevaziđe. Sa sportske strane mi je žao što nas je Mujakić napustio, ali drago mi je radi njega i kluba”, kazao je Dudić.

Potom se osvrnuo i na ekipu Posušja, za koju je kazao da ima dobrih pojedinaca.

"Pokazali su dva lica na početku. To je skup jako dobrih pojedinaca, imaju nekoliko kvalitetnih igrača u sredini terena, a Darija Pavkovića sam ja želio dovesti u Velež”, priznao je Dudić i poručuje da je cilj njegove ekipe prikazati igru poput one protiv Sloge.

Još je dodao da će utakmica protiv Posušja biti posljednja prije rekonstrukcije terena.

“Želimo da se oprostimo sa dobrom posjetom i dobrim navijanjem, a mi na terenu ćemo se potruditi da svi odu zadovoljni kući. Naša utakmica sa Tuzla Cityjem će biti u srijedu u Zenici u 20 sati, u ponedjeljak kreću radovi na stadionu Asim Ferhatović Hase”, istakao je Dudić.

Utakmica Sarajevo – Posušje igra se u subotu od 21 sat.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()