Dudić uoči derbija protiv Tuzle: Ostali dužni i sebi i navijačima

"Imamo sjećanja od prve utakmice gdje nam je prekinut niz, ostali smo dužni i sebi i navijačima. Motivisani idemo na utakmicu"

29.09.2022. 13:17
  • Podijeli:
Feđa Dudić_FK Sarajevo-1663604648415.webp Foto: FK Sarajevo

Sarajevo sutra igra derbi susret 12. kola Premijer lige BiH kada će gostovati Tuzla Cityju.

Tim povodom oglasio se i trener Bordo tima Feđa Dudić koji je kazao da je najbitnije što se povrijeđeni vraćaju.

"Polako se kompletiramo, to je najbitnije da se povrijeđeni vraćaju. Salčin i Avramovski treniraju, a Musa je u završnoj fazi rehabilitacije i za sedam dana će u timski trenažni proces. Ostali su spremni s izuzetkom Aničića i Buljubašića. Dobro se radilo u pauzi, malo smo radili u obnavljanju fizičke spreme i taktički smo se spremili za Tuzla City", kaže Dudić i nastavlja:

"Imamo sjećanja od prve utakmice gdje nam je prekinut niz, ostali smo dužni i sebi i navijačima. Motivisani idemo na utakmicu, znamo da se radi o veoma dobroj ekipi, iako imaju dosta izostanaka u zadnjoj liniji. Prema naprijed imaju kvaliteta što su pokazali i u prvoj utakmici", rekao je Dudić koji neće moći računati na kartonirane Varešanovića i Čirjaka.

"Imamo dovoljan broj igrača i očekujem da drugi igrači koji će igrati opravdaju ukazano povjerenje", poručio je Dudić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()