Drama u Madridu: Real preokretom do finala Lige šampiona

Spektakl u finišu utakmice

08.05.2024. 23:02
  • Podijeli:
Real Madrid Bajern Minhen -663bd54fa0c94.webp Foto: AP Photo

Fudbaleri Real Madrida finalisti su ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona nakon što su u nevjerovatnoj utakmici za samo tri minuta preokrenuli meč i slavili protiv Bajerna 2:1.

Hoselu je heroj Madrida i pogocima u 88. i 91. minutu napravio je preokret i poslao "kraljevski klub" u finale sa Borusijom Dortmund.

Utakmica je bila dinamična sa brojnim prilikama na obje strane. Ipak, do gola je prvo došao Bajern preko Dejvisa. Kanađanin je sjajnim šutom matirao golmana Reala. Sa druge strane, Nojer je imao pune ruke posla.

Fudbaleri Karla Anćelotija napada li su sa svih strana, ali je Nijemac imao nevjerovatno veče. Tri minuta nakon gola Dejvisa poslije gužve u šesnaestercu, lopta se čudno odbija poslije kornera i završava u golu Bajerna.

Ipak, gledajući VAR sudija je poništio gol zbog prekršaja Nača nad Kimihom.

Real je nastavio sa napadima i onda fenomenalni Hoselu prvi u 88. minutu na asistenciju Vinisijus Džuniora postiže gol, a tri minuta kasnije na asistenciju Rudigera donosi Realu još jedno finale Lige šampiona.

Prethodni meč u Minhenu završen je rezultatom 2:2.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()