Đoković potvrdio učešće na fudbalskom meču

Zanimljivo, Đoković će taj fudbalski meč igrati samo nekoliko dana prije prvog kola Rolan Garosa

19.05.2023. 11:03
  • Podijeli:
Tan2023-05-1220012084_6 novak Đoković Andrew medichini    -645ea9918dddc.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je učešće na dugoočekivanom fudbalskom meču svetskih zvezda koji će se igrati u Monaku!

Meč između svjetskih zvezda Monaka okupiće oko 30 poznatih ličnosti i sportskih zvijezda i biće održan u utorak 23. maja na stadionu Luj II. Meč će biti u dobrotvorne svrhe i svojevrsna uvertira za Veliku nagradu Monaka koja je na programu od 25. do 28. maja.

Novak će igrati za tim "Za djecu Monte Karla" i u njemu će još biti svjetska šampionka u džet-skiju Liza Batalja, Flavio Roma, Klod Puel, Federik Deu, Sebastijan Perez, Greg Kampl i drugi.

Nasuprot njih će biti tim " All Star Drivers" koji predvodi Šarl Lekler, uz Pjera Gaslija, Karlosa Sanca, Fernanda Alonsa, Sebastijana Freja...

"Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili tokom godina. Hvala im na pomoći, jer možemo da nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli djeci", rekao je jedan od glavnih ljudi iz organziacije Mauro Sera.

Zanimljivo, Đoković će taj fudbalski meč igrati samo nekoliko dana prije prvog kola Rolan Garosa (počinje 28. maja), a vi se u nastavku podsjetite kako je to izgledalo kada je Novak posljednji put u Beogradu nastupao na fudbalskom terenu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()