Derbi bez drame: Nesrećna Voša, moćna Zvezda

Prestrogo dosuđen penal, isključenje Aleksandra Busnića i autogol Radomira Milosavljevića olakšali su posao šampionu

30.07.2023. 21:59
  • Podijeli:
Vladimir Lučić Crvena zvezda_FKCZ-64c6bf88107ea.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u velikom stilu su krenuli u odbranu nacionalne krune.

Srpski šampioni su na premijeri nove sezone deklasirali Vojvodinu sa ubjedljivih 5:0.

Prestrogo dosuđen penal, isključenje Aleksandra Busnića i autogol Radomira Milosavljevića olakšali su posao domaćinu.

Pa ipak, i bez toga, Crveno-bijeli su bili dominantni.

Već pomenuti jedanaesterac Žan-Filip Kraso je pretvorio u vođstvo prije nego li je Milosavljević zatresao vlastitu mrežu za 2:0.

Četa Baraka Bahara nije spuštala gas u nastavku. Kraso je pogodio po drugi put, a onda se u strijelce upisao i mladi Vladimir Lučić.

Tačku na i stavio je Osman Bukari najljepšim potezom na utakmici.

Reprezentativac Gane promiješao je odbranu Voše na desnom boku, spustio se u šesnaesterac, predriblao sve čuvare i onda rutnski pogodio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()