Danas odluka o prvom polufinalisti Kupa BiH

Susret će biti odigran u Modriči od 15.30 sati, a prednost iz prvog meča ima Posušje, koje je slavilo sa 3:2

12.03.2024. 13:35
  • Podijeli:
Posusje-Zrinjski-872x610-653eba324aa2a.webp Foto: HŠK Zrinjski

Prvi polufinalist nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine bit će poznat danas, kada uzvratni meč četvrtifnala igraju Sloga iz Doboja i Posušje.

Susret će biti odigran u Modriči od 15.30 sati, a prednost iz prvog meča ima Posušje, koje je slavilo sa 3:2.

Ostali susreti igraju se u srijedu i četvrtak, a derbi će biti odigran sutra na Koševu gdje se sastaju Sarajevo i Borac. Prvi meč ova dva rivala u Banjoj Luci završen je bez golova.

Branitelj naslova pobjednika Kupa Zrinjski neće imati težak zadatak s obzirom da se sastaje sa federalnim prvoligašem Jedinstvom iz Bihaća, a u uzvratni meč ulazi s prednošću od jednog gola.

Posljednji polufinalist bit će poznat u četvrtak nakon susreta Veleža i Širokog Brijega, u kojem Širokobriježani brane prednost od jednog gola.

Raspored uzvratnih susreta četvrtfinala Kupa BiH:
– utorak:
Modriča, 15.30: Sloga – Posušje (prvi meč 2:3)

– srijeda:

Mostar, 15.30: Zrinjski – Jedinstvo (1:0)
Sarajevo, 17.30: Sarajevo – Borac (0:0)

– četvrtak:
Mostar, 16.00: Velež – Široki Brijeg (1:2)

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()