Dal Varešanović zabio treći gol u Turskoj

U narednom kolu Rize igra protiv Ankaragucua, dok će Istanbul Basaksehir dočekati Hatay

02.12.2023. 21:48
  • Podijeli:
Dal Varešanović_foto_YT Cropped-656b669e286ea.webp Foto: YouTube/@nfsbihofficial8465

Dal Varešanović (22) zabio je treći gol u turskoj Superligi u dresu Rizea.

Njegova ekipa je savladala Istanbul Basaksehir sa 3:2 u meču 14. kola Superlige, a naš reprezentativac je u 17. minuti zatresao mrežu gostiju.

Prethodno je Istanbul poveo u šestoj minuti golom Piateka, da bi Olawojin u 12. minuti poravnao na 1:1. Istanbul Basaksehir je u 45. minuti izjednačio rezultat na 2:2 preko Opokua.

Varešanović je teren napustio u 80. minuti, a Olawojin je u 92. minuti postigao novi gol i donio trijumf Rizeu. Rize je nakon ove pobjede na sedmom mjestu sa 21 bodom. Momčad Istanbul Basaksehira se nalazi na 17. poziciji sa 12 bodova.

U narednom kolu Rize igra protiv Ankaragucua, dok će Istanbul Basaksehir dočekati Hatay. 
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()