Da li će UEFA pozvati Al Nassr da igra u Ligi prvaka?

Ronaldo je jedan od najboljih nogometaša koji su ikada igrali Ligu prvaka te bi sa oduševljenjem prihvatio ponovno igranje u Ligi prvaka

15.11.2023. 10:47
  • Podijeli:
cristiano ronaldo reuters-646db28456cf9.webp Foto: Reuters

Kako piše novinar iz Saudijske Arabije Ali Al-Harbi UEFA planira pozvati ekipu Al Nassra da učestvuje u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Kako je naveo Al-Harbi UEFA će pozvati Saudijce da igraju u Ligi prvaka od sljedeće sezone, a kao glavni razlog za to nije Portugalac Cristiano Ronaldo koji trenutno briljira u dresu ovog kluba.

Al-Harbi je naveo da će ih krovna kuća evropskog nogometa pozvati u Ligu prvaka jer su među "tri najpoznatija kluba na svijetu" i "veoma su popularni među evropskom publikom".

Inače, Ronaldo je jedan od najboljih nogometaša koji su ikada igrali Ligu prvaka te bi sa oduševljenjem prihvatio ponovno igranje u Ligi prvaka.

Ranije je postao prvi nogometaš koji je osvojio pet puta Ligu prvaka, a također stigao je do brojke od 140 pogodaka što je više od bilo kojeg igrača koji je igrao u ovom takmičenju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()