Čuka lako pala: Zvezda pobjegla na "plus 10"

Šampioni su stekli velikih 10 bodova viška u odnosu na Partizan koji je nešto ranije šokantno izgubio od Spartaka

10.11.2022. 20:39
  • Podijeli:
Zvezda Čukarički_Tanjug-1668109483720.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Crvene zvezde lako su porazili Čukarički sa 2:0 u odgođenoj utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

Šampioni su tako stekli velikih 10 bodova viška u odnosu na Partizan koji je nešto ranije šokantno izgubio od Spartaka.

Crveno-bijeli su duel na Banovom Brdu počeli nekoliko minuta nakon što je okončan meč u Humskoj.

I ta velika šanda da odu na dvocifrenu razliku kao da ih je sputala na startu. Na ruku im nije išla ni rana povreda Aleksandra Pešića koji je bio primoran da napusti igri.

A kada je bilo teško, iskoračio je Aleksandar Katai.

Lucidni ofanzivac ove jeseni se mučio sa formom, međutim, popularni Magiko večeras je demonstrirao dio svog magičnog repertoara.

Da je željan igre prvo je pokazao kada je pogodio spoljni dio mreže, nedugo zatim uzdrmao je prečku, da bi na koncu centaršut Gelora Kange pretvorio u vođstvo.

Čuka je u nastavak ušla odlučna da izjednači, u jednom trenutku na terenu je zaiskrilo, tenzija je bila visoka, ali rezultat se dugo nije mijenjao.

Sve do finiša kada se Kings Kangva izborio za loptu na sredini terena, dodao do Kange, ovaj uputio pas na lijevi bok za Mirka Ivanića koji je povratnom loptom uposlio Kangvu kojem nije bilo teško da stavi tačku na i. 

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()