Čelzi baš "zagrizao": Za Vlahovića nudi pet igrača

Juve bi svakako radije da uzme pare, jer su mu one neophodne ne bi li sredio finansijske knjige

15.06.2023. 15:18
  • Podijeli:
Čelzi_Reuters-648add676a820.webp Foto: Reuters

Čelnici Čelzija toliko su "zagrizli" za Dušana Vlahovića, da su u "transfer izlog" za Srbina stavili čak pet igrača.

Nije Dušan Silni imao sezonu za pamćenje, kao uostalom ni Juventus. No, uprkos tome, i dalje je na cijeni.

"Gazeta delo Sport" piše da su se Plavci javili sa ponudom da u zamjenu za ubitačnog centarfora proslijede velike asove.

Ne sve, već je na Staroj dami da procijeni da li joj je i ko potreban, a imena su i te kako poznata.

Počevši od Romelua Lukakua, preko Kristijana Pulišića, Rubena Loftus Čika, Trevora Čalobe, pa sve do Kalidua Kulibalija.

Juve bi svakako radije da uzme pare, jer su mu one neophodne ne bi li sredio finansijske knjige, ali kako srpski centarofor svakako ne bi koštao manje od 80.000.000 evra, pitanje je da li toliko može da izvuče.

Realnijom se čini opcija da uzme dio para i nekog igrača, pa se Čelzijeva delegacija javila Juventusovom diektoru Đovaniju Mani da izloži svoj prijedlog.

Nije tajna da londonskom klubu nedostaje "devetka" kakvu žele, te se uveliko spekuliše da će ovog ljeta sigurno prodati i Lukakua i Kaija Haverca ne bi li napravili prostor za novog špica.

Možda baš Vlahovića, koji je na 62 utakmice za torinsku Damu postigao 23 gola. Ove sezone deset puta je pogađao u Seriji A.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()