Bruka u Humskoj: Tužna igra, bojkot i sablasne tribine

Crno-bijeli nisu uspjeli da savladaju Kolubaru (1:1), tužnu igru favorita ispratila je i tužna posjeta, te bojkot Grobara koji su napustili stadion tokom meča

08.03.2023. 20:49
  • Podijeli:
Partizan_FKP-6408e0326f896.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana još jednom su se propisno obrukali na svom stadionu.

Crno-bijeli nisu uspjeli da savladaju Kolubaru (1:1), tužnu igru favorita ispratila je i tužna posjeta, te bojkot Grobara koji su napustili stadion tokom meča.

Večerašnji duel savršeno je oslikao agoniju kroz koju Parni valjak prolazi ove sezone. A ujedno je bio i tužna premijera trenera Igora Duljaja na klupi.

Nije sve nagovještavalo ovakav epilog, s obzirom na to da je domaćin poveo u osmom minutu iz penala koji je ralizovao Birbas Natho.

A onda je sve krenulo po zlu. Navatrenije pristalice su izvisile transparent "Uprava napolje" a zatim napustile južnu tribinu.

Ekipa je izgubila dah, nije uspjela da privede susret kraju, primila je gol u nastavku preko Marka Mrkića i neslavno okončala utakmicu.

Partizan sada zaostaje 19 bodova za Crvenom zvezdom, titula je misaona imenica, a veća briga su Čukarički i TSC, koji imaju bod odnosno dva manje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()