Bruka u Humskoj: Debakl Partizana kakav se ne pamti

Crno-bijeli su odigrali jednu od najlošijih domaćih utakmica u novijoj klupskoj istoriji te su dobili šamar od kojeg će im obrazi još dugo da bride

11.02.2023. 20:24
  • Podijeli:
Partizan Mladost_FKP-63e7ea24a6f70.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana doživjeli su nezapamćeni debakl pred svojim navijačima u Humskoj.

Crno-bijeli su odigrali jednu od najlošijih domaćih utakmica u novijoj klupskoj istoriji te su dobili šamar od kojeg će im obrazi još dugo da bride.

Šok, iznenađenje, senzaciju, kako vam je draže, kreirala je hrabra Mladost GAT koja je pregazila Parni valjak sa pomalo nestvarnih 4:0.

Gosti su od starta krenuli jako i već u trećem minutu poveli zahvaljujući golu Romana Gala.

Bio je to početak kakav se nije očekivao, pogotovo nakon što je u Kristijan Danijel dal bello Fagundes povisio na 2:0 u 11. minutu.

Četa Gordana Petrića bila je neprepoznatljiva, ništa joj nije polazilo za rukom i poraz je bio neminovan.

Doduše, pokušao je mladi trener izmjenama na poluvremenu da razdrma tim.

U tome ne da nije uspio, nego su stvari još više krenule po zlu. Prvo je Novica Maksimović sa "kreča" povisio na 3:0, da bi tačku na i stavio Nemanja Milić.

Partizan je tako ostao 11 koraka iza Crvene zvezde i na vrlo ružan način najavio evropski ispit protiv Šerifa u Kišinjevu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()