Bruka Džeke i Fernebahcea u Danskoj, pobjeda Ville u sjeni nereda u Birminghamu

Fenerbahce je doživio težak poraz u Danskoj

01.12.2023. 08:07
  • Podijeli:
edin dzeko anadolija-64b2a8c2784c6.webp Foto: Anadolija

U 5. kolu grupne faze Konferencijske lige Aston Villa je dočekala Legiju, a meč je završen pobjedom domaće ekipe od 2:1. Poniženje je doživio Fenerbahce koji je poražen od Nordsjaellanda sa visokih 6:1.

Fenerbahce je doživio težak poraz u Danskoj.

Nordjaelland je u prednost stigao u 21. minuti. Tverskov je asistirao, a Hey pogodio za 1:0 Samo četiri minute kasnije Diomande pronalazi Svenssona koji se odlično snalazi i povećava vodstvo. Do kraja poluvremena Batshuayi smanjuje na 2:1.

Odmah u nastavku Danci dolaze do trećeg pogotka, a pogodio je Nygren. Do kraja je danski tim postigao još tri pogotka. Prvo je Rasmussen zatresao mrežu, peti pogodak postigao je Nygren, a tačku na i stavio je isti igrač u 85. minuti . Edin Džeko u igru je ušao u 62. minuti.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()