Bravo: Milan Đurić postigao dva gola protiv Lazija

Posebno je impresivan bio gol u sudijskoj nadoknadi kada je Đurić nadskočio svoje čuvare i glavom pogodio za konačnih 2:2

05.05.2024. 13:09
  • Podijeli:
Milan_Đuric_foto_YT-65885cdbae844.webp Foto: YouTube

Monza je u subotu 4. maja, susretu 35. kola talijanske Serije A odigrala 2:2 protiv Lazija, a oba gola za domaće zabio je Bosanac Milan Đurić (33).

Bivši Zmaj je odigrao cijeli susret za Monzu, a mrežu gostiju iz Rima zatresao je u 75. te 92. minuti.

Posebno je impresivan bio gol u sudijskoj nadoknadi kada je Đurić nadskočio svoje čuvare i glavom pogodio za konačnih 2:2.

Ovo je bio deveti gol našeg Zmaja. Tri gola je postigao za Monzu, a šest u dresu Verone za koju je igrao u prvom dijelu sezone.

Strijelci za Lazio su bili Immobile u 11. te Vecino u 83. minuti utakmice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()