Borac pod pritiskom dočekuju GOŠK, hoće li Sarajevo protiv Sloge ovjeriti Evropu

Tri meča domaćeg prvenstva

04.05.2024. 08:00
  • Podijeli:
Borac Široki Brijeg-662e47d0877bb.webp Foto: NIKOLA KULAGA/FK BORAC

U Wwin ligi BiH danas se igraju tri utakmice, a nazanimljivije će biti u Banjaluci, gdje će Borac dočekati GOŠK.

U najranijime terminu Zvijezda 09 koja je sigurna u nižem rangu naredne sezone kao posljednjeplasirana ekipa, dočekuje Igman kojem se nalazi jedno mjesto iznad zone ispadanja na 10. mjestu i četiri boda više od pretposljednje Tuzle. Meč počinje od 13:30 u Ugljeviku.

Sarajevo od 16 sati ide u goste Sloge na teren Dr. Milan Jelić u Modriču. Sastav Simona Rožmana evenatualnom pobjedom ovjerio bi plasman u Evropu i zacementirao četvrto mjesto. Bordo tim traži i prve bodove protiv Dobojlija ove sezone, jer su u prethodna dva meča izgubili na Koševu 2:1 i Doboju 3:0.

Lider Borac u Banjaluci od 20:30 dočekuje GOŠK, pod blagim pritiskom, jer se Zrinjski približio na drugoj poziciji na samo dva boda. Ipak, za očekivati je novu pobjedu Banjalučana, obzirom da se tim Vinka Marinovića nalazi u sjajnoj formi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()