Bomba iz Francuske: Zidane preuzima bivšeg prvaka Evrope

Zidane je u prethodnom periodu dovođen u vezu sa reprezentacijom Francuske, Juventusom i Real Madridom

28.09.2023. 22:48
  • Podijeli:
zinedine-zidane-reuters.jpg

Svjetski mediji prenose da je Zinedine Zidane pristao da prihvati važnu ulogu u Marseilleu ako klub preuzmu vlasnici Saudijske Arabije

Kako prenosi dobro obaviješteni izvor, vlasnici iz Saudijske Arabije zainteresovani su za kupovinu Olympique iz Marseille i spremni su da ozbiljno ulože u klub kako bi ga podigli na viši nivo. Ukoliko do toga dođe, Marseille bi mogao da vodi Zidane, koji je već dao preliminarnu saglasnost.

Ostaje samo dilema u kojoj ulozi? Neki mediji prenose da bi to bio posao generalnog menadžera ili sportskog direktora, dok drugi tvrde da ga interesuje mjesto glavnog trenera.

Zidane je u prethodnom periodu dovođen u vezu sa reprezentacijom Francuske, Juventusom i Real Madridom.

Od nedavno je na klupu Marseille sjeo Gennaro Gattuso. Italijan je zamijenio Marcellina pošto klub poslije šestog kola zauzma tek osmo mjesto na tabeli Ligue 1 sa devet bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()