Blistao na Koševu: Ko je 17-godišnji tinejdžer čija su dva projektila zavila bordo tim u crno?

Igrao za "Zmajiće"

14.03.2024. 13:07
  • Podijeli:
stefan marcetic fk borac 23-65f2e19a01f0e.webp Foto: FK Borac

Fudbaleri Borca domogli su se polufinala Kupa Bosne i Hercegovine i, kako naglašavaju iz banjalučkog kluba, nastavljaju pohod ka duploj kruni u BiH.

Stefan Marčetić poslao je dvije lopte u mrežu Sarajeva i jedan je od junaka velike pobjede na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu (2:1).

„Ne mogu da opišem koliko sam sretan. Hvala stručnom štabu na prilici da od prve minute zaigram u jednoj ovako važnoj utakmici, a hvala i svim saigračima.

Za ovo se trenira i zbog ovog vrijede sva odricanja. Odigrali smo odličnu utakmicu i zasluženo smo u polufinalu Kupa BiH“, riječi su Marčetića, objavio je FK Borac.

Marčetić je rođen 2. decembra 2006. godine. Igra na poziji napadač i juniorski je reprezentativac BiH. U dresu "Zmajića" je dosad odigrao 11 utakmica i postigao jedan gol.

Ovo mu je bio prvi seniorski nastup ove sezone za Borac za čiji je tim do 19 godina u omladinskoj Premijer ligi BiH postigao devet golova u 14 utakmica.

Sinoćnji revanš meč polufinala Kupa BiH na Koševu imao je neslavan kraj, jer je domaći tim napustio teren u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()