Bizarno: Fudbaler tima iz Premijer lige boluje od malarije

Vijest je potvrdio menadžer Bornmuta Andoni Iraola

29.12.2023. 22:14
  • Podijeli:
tom lokjer iz bornmuta kolabirao, fk bornmut, fk luton - 16 dec 2023 - foto Steven Paston PA via AP Tanjug-657ddf839155e.webp Foto: Steven Paston/PA via AP/Tanjug

Vezni fudbaler Bornmuta Hamed Traore primljen je u bolnicu zbog malarije. Zbog dugotrajnog liječenja koje zahtijeva ova bolest, Traore neće moći da igra za Obalu Slonovače na Kupu afričkih nacija.

Vijest je potvrdio menadžer Bornmuta Andoni Iraola.

– Sada je već izašao iz bolnice i tu je sa nama, ali sportski gledano biće odsutan neko vreme – rekao je Iraola.

– Na ljekarima je da provere da li je sve u redu, da li njegovo tijelo reaguje kako treba. Neće moći da igra nekoliko mjeseci – dodao je menadžer Bornmuta.

Britanski mediji navode da se Traore zarazio u novembru, nije igrao na prethodna dva meča reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()