Biti ili ne biti za Manchester United

Najveća drama vlada u grupi A gdje je siguran samo Bayern, dok preostale tri ekipe imaju šansi za plasman u narednu fazu

12.12.2023. 08:51
  • Podijeli:
manchester united reuters-650ad0891d47f.webp Foto: Reuters

Večeras se spušta zavjesa na grupnu fazu Lige šampiona u grupama A, B, C i D.

Najveća drama vlada u grupi A gdje je siguran samo Bayern, dok preostale tri ekipe imaju šansi za plasman u narednu fazu.

U grupi A u najtežoj poziciji je Manchester United koje posljednje kolo dočekuje sa posljednje pozicije sa četiri boda. Večeras na svom “Old Trafordu“ dočekuju rastrećeni Bayern (13 bodova) koji je ranije osigurao prolaz u nokaut fazu. Jedini izbor za “crvene đavole“ je pobjeda, ali ni ona im ne garantuje drugo mjesto. Sve će zavisiti od međusobnog okršaja Kopenhagena i Galatasaraja. Oba tima imaju po pet bodova, što znači da će pobjednik sigurno u osminu finala. Jedna nada za Manchester United jeste pobjeda i da se meč u Kopenhagenu završi bez pobjednika.

U grupi B je sve jasno, dalje su prošli Arsenal i PSV. Iz grupe C Real je siguran, a veoma blizu cilja je i Napoli koji dočekuje Bragu. Iz grupe D već odavno su vizu za nokaut fazu osigurali Real Sosijedad i Inter.

Parovi 6. kola (utorak), grupa B: Lens – Sevilja (18.45), PSV Arsenal (18.45). Poredak: Arsenal 12, PSV 8, Lens 5, Sevilja 2. Grupa A: Manchester United – Bayern (21), Kopenhagen – Galatasaraj (21). Poredak: Bayern 13, Kopenhagen 5, Galatasaraj 5, Manchester 4. Grupa C: Union Berlin – Real (21), Napoli – Braga (21). Poredak: Real 15, Napoli 7, Braga 4, Union Berlin 2. Grupa D: Inter – Sosijedad (21), Salzgurg – Benfika (21). Poredak: Sosijedad 11, Inter 11, Salzburg 4, Benfika 1. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()