Bio potencijal da bude najbolji napadač u historiji, evo kako danas izgleda

A čini se da ni danas situacija nije drugačija

05.04.2024. 09:49
  • Podijeli:
Adriano_foto_TikTok-660efbc6b9699.webp Foto: TikTok/rayrayfreire2

Adriano je imao sve preduslove da postane jedan od najboljih napadača u historiji fudbala, ali je umjesto toga zbog problema sa depresijom i alkoholom ne samo karijera, već i život doživio veliki sunovrat.

A čini se da ni danas situacija nije drugačija.

Jedan korisnik društvene mreže TikTok objavio je snimak sa jedne brazilske pijace na kojoj se vidi Brazilac koji je, čini se, u alkoholisanom stanju.

Nekadašnja zvijezda Intera je prvo razgovarao sa jednom ženom koju je u šali uz osmjeh odgurnuo.

Potom je vozilo u kom se nalazio autor snimka stalo, a čovjek pozvao Adriana koji mu je prišao i poljubio ga u ruku.

Adriano je u karijeri igrao za Flamengo, Inter, Fiorentinu, Parmu, Sao Paulo, Romu, Corinthians, Atletico Paranaense, dok je karijeru završio u Miami Unitedu 2016. godine.
 

@rayrayfreire2 @Adriano Imperador da vila cruzeiro pra o Mundo#futebol #viral #adrianoimperador ♬ som original - Ray Freire
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()