Bilbija jasan: Ne smijemo potcijeniti Brajdablik

"Rival daje puno golova, ali puno i prima. Nadam se da ima dosta mana u odbrani"

09.08.2023. 13:31
  • Podijeli:
Nemanja Bilbija_ Denis Kapetanović Pixsell-64d36d100be93.webp Foto: Denis Kapetanović / Pixsell

Fudbaleri aktuelnog prvaka BiH Zrinjskog sa umjerenim optimizmom dočekuju sutrašnji okršaj sa Brajdablikom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Plemići nisu uspjeli da preko Slovana opstanu u eliti i tako osiguraju jesen na velikoj sceni.

Pa ipak, prvi popravni imaće protiv islandskog predstavnika kojeg treba ozbiljno shvatiti. Tako tvrdi kapiten Mostaraca Nemanja Bilbija.

"Poslije Slovana i Lige šampiona, na red je došla i Liga Evrope. Spremni smo, jedva čekamo utakmicu i ne smijemo potcijeniti Brajdablik. Rival daje puno golova, ali puno i prima. Nadam se da ima dosta mana u odbrani i da ćemo dati gol više. Ekipa su koja ne odustaje i stalno ide u napad", rekao je Bilbija.

Osvrnuo se vrsni golgeter i na povredu koju je zadobio u meču protiv Urartua:

"Stanje je jako dobro, ne trebaju mi ni tablete, spreman sam i jedva čekam bez poteškoća istrčati na teren".

Napadač Zrinjskog je prokomentarisao i činjenicu da je stadion skoro rasprodan pred ovaj meč.

"Kada smo vidjeli da karte idu jako dobro, bili smo ponosni. Hvala svima na podršci i jedva čekamo na teren pred našu publiku", zaključio je Bilbija.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()