Bh. reprezentativci odradili službeni trening pred sutrašnji meč s Lihtenštajnom

Vidno raspoloženi bh. reprezentativci istrčali su na travnjak Bilinog Polja gdje će se sutra boriti za nova tri boda s početkom u 20.45 sati

07.09.2023. 22:24
  • Podijeli:
Zmajevi_Zenica_trening_foto_FB9-64fa313c2cffe.webp Foto: Facebook/Nogometni savez Bosne i Hercegovine

Izabranici Mehe Kodre večeras su na Bilinom Polju u Zenici odradili službeni trening pred sutrašnju utakmici protiv Lihtenštajna koja se igra u Zenici.

Vidno raspoloženi bh. reprezentativci istrčali su na travnjak Bilinog Polja gdje će se sutra boriti za nova tri boda s početkom u 20.45 sati.

Zmajevi su po dolasku na travnjak Bilinog Polja trening započeli laganim zagrijavanjem loptom i dodavanjem nakon čega ih je na centar pozvao selektor Kodro i dao dalje instrukcije istezanja prije jačeg tempa treninga.

Na danas održanoj konferenciji za medije selektor Kodro je poručio kako se ne ustručavaju reći da su favoriti u sutrašnjem meču, a Džeko je poručio da je svima, uprkos kratkom periodu za pripreme, jasno šta se od njih očekuje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()