Bez Messija ne ide, Miami ostao bez trofeja, ide u vitrine Houstona

Pored Messija, koji je doživio povredu u prethodnom meču MLS-a, za ekipu Gerarda „Tate“ Martina nije mogao da igra ni Jordi Alba

28.09.2023. 10:45
  • Podijeli:
leo messi reuters-64c0ddb45dbe7.webp Foto: Reuters

Finale američkog Kupa bilo je 42. u karijeri Lionela Messija i prvo u kojem nije mogao da nastupi.

Ispostavilo se da će morati da sačeka na 30. trofej u kup takmičenjima, jer bez njega Inter nije uspio da unese prvi pehar u prostorije kluba. U sred Miamija radovali su se gosti iz Teksasa: Inter Miami – Houston Dynamo 1:2 (0:2).

Pored Messija, koji je doživio povredu u prethodnom meču MLS-a, za ekipu Gerarda „Tate“ Martina nije mogao da igra ni Jordi Alba.

Dynamo je već na poluvremenu imao dva gola prednosti, poveo je u 24. minutu golčinom Grifina Dorseyja, a devet minuta kasnije već je bilo 0:2. Deandre Yedlin je skrivio jedanaesterac, a Amin Bassi obradovao Jamesa Hardena  i manju grupu navijača Houstona na tribinama.

Martino se u drugom poluvremenu odlučio za najboljeg strijelca u historiji MLS fudbala, Josefa Martineza, ali napadač iz Venecuele nije imao dovoljno vremena da vrati Miami u igru. Uspio je samo da ublaži poraz pogotkom u nadoknadi vremena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()