Bergvall "izradio" Barcu u posljednjim momentima i potpisao za Tottenham

Švedski veznjak ide u London

02.02.2024. 13:00
  • Podijeli:
bergvall tottenahm-65bcd3cb37abd.webp Foto: X-com

Lucas Bergvall, supertalentovani vezista iz Švedske, danas puni 18 godina i potpisaće profesionalni ugovor sa Tottenhamom.

Iako je sve bilo praktično gotovo da iz Djurgardena pređe u Barcelonu, u posljednjem trenutku je promijenio mišljenje i krenuo put Londona.

Tottenham će švedskom klubu isplastiti 10 miliona eura plus određene bonuse. Ugovor će važiti od jula ove godine.

Bergvall je prošle godine odigrao 25 mečeva za Djurgarden i postigao dva gola. Prošao je sve omladinske selekcije Švedske i ima upisan jedan nastup za seniorsku reprezentaciju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()