Bellingham: Bit ću kao spužva u Realu

Budućnost Kraljevskog kluba

20.06.2023. 10:20
  • Podijeli:
jude bellingham reuters-64915c60d174e.webp Foto: Reuters

Novi igrač Real Madrida Jude Bellingham (19) dao je izjavu za službenu klupsku televiziju. "Nikad u životu nisam bio toliko ponosan. Biti u ovom klubu, sa svim tim igračima koji su ovdje, s 14 osvojenih evropskih trofeja... Ovo je nezaboravan trenutak. Kada ih pogledam, pomislim kako i ja želim napraviti više i ispisati historiju ovog kluba jer je toliko velik. Sretan sam što sam ovdje", izjavio je engleski veznjak, te nastavio:

"Moja najveća kvaliteta je što mogu raditi od svega po malo. Ta mi vrlina omogućuje igranje na više pozicija u veznom redu. Volim driblati i dobivati duele, to je najzabavnije, ali mislim da mi je najjača strana to što mogu od svega po malo", smatra Bellingham, kojem će konkurencija u vezi biti Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Toni Kroos, Federico Valverde i Luka Modrić ako produlji ugovor.

"Čast mi je igrati sa svim tim igračima, učiti od njih i, nadam se, pobjeđivati s njima. Sjajno je što mogu upiti toliko toga od saigrača. Bit ću kao spužva i učiti od svih njih", poručio je Bellingham, koji je za kraj govorio i o treneru Reala Carlu Ancelottiju.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()