Baždarević napravio šou u Ulcinju: Popeo se na šank i zaplesao

Gosti su prvo prisustvovali službenom dijelu manifestacija, a onda je uslijedilo veselje uz muziku

29.11.2023. 12:40
  • Podijeli:
Mehmed Bazdarević UNA-1669042401034.webp Foto: UNA

Drugu godinu zaredom crnogorski Ulcinj je bio domaćin "Mundijala prijateljstva" na kojem se okupljaju brojni slavni sportisti s prostora bivše Jugoslavije, a među njima svoje mjesto su našli bivši selektori nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić.

Gosti su prvo prisustvovali službenom dijelu manifestacija, a onda je uslijedilo veselje uz muziku.

Čini se kako je najraspoloženiji bio legendarni nogometaš Željezničara i bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević (63).

Popularni Meša se u jednom trenutku našao na šanku i zaplesao, a sve je popraćeno ovacijama ostalih gostiju.

Inače, Baždarević je posljednji trenerski angažman imao u Guingampu kojeg je vodio od augusta 2020. do februara 2021. godine.

Reprezentaciju BiH je vodio u 24 utakmice u periodu od decembra 2014. do oktobra 2017. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()