Azerbejdžanski šamar: Sabah nokautirao Partizan

Crno-bijeli su, kao i mnogo puta u posljednje vrijeme, podbacili i u Masaziru gdje je domaćin zasluženo i rutinski slavio sa 2:0

10.08.2023. 19:57
  • Podijeli:
Partizan_FKP-64d522647ae02.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana proveli su se kao bosi po trnju na gostovanju kod Sabaha.

Riječ je o prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije u kojoj su Crno-bijeli bili favoriti.

Pa ipak, kao i mnogo puta u posljednje vrijeme, podbacili su i u Masaziru gdje je domaćin zasluženo i rutinski slavio sa 2:0.

Nije, doduše, sve izgubljeno. Revanš je za sedam dana i srpski predstavnik ima svoje šanse.

No, da bi se približila plej-ofu, četa Igora Duljaja moraće da odigra kud i kamo bolje na obje strane terena.

Azerbejdžanski predstavnik od starta se nametnuo, poslavši jasnu poruku da ga ne interesuje renome rivala.

Imao je domaćin više od igre i, da je imao malo više sreće, mogao je voditi na poluvremenu.

Nije, ali je zato sredinom drugog poluvremena stigao da vođstvo. Samo minut nakon što je Aleksej Isajev promašio penal, mrežu je zatresao bh. internacionalac Bojan Letić, vjerovatno najbolji na terenu ovog popodneva.

Nekadašnji adut Kozare, Veleža, Sarajeva... postigao je pogodak za TV špice nakon kornera, pošto je primio odbijenu loptu a onda ju sa ivice šesnaesterca zakucao pod prečku.

Bio je to šok za goste koji su još jednom vrlo brzo kapitulirali.

Ovaj put se Isajev iskupio za promašeni jedanaesterac. Oštro je ubacio u peterac, Namik Alaskarov je išao na loptu, nije ju dotakao, i ona je prevarila Aleksandra Jovanovića za lijepu prednost Sabaha pred revanš.

Drugi boj ova dva tima na programu je u sljedeći četvrtak, od 21 sat.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()