Atalanta porazila Liverpool, a provokativna objava na Twitteru podigla mnogo prašine

Nalog koji predstavlja parodiju zvaničnog profila Atlante objavio je rezultat revanš meča uz poruku od samo dvije riječi. Mnogi su se nasmijali, a neki i naljutili zbog te kratke poruke

20.04.2024. 14:20
  • Podijeli:
Tan2024-03-0619051712_2 ap photo armando franca liga Evrope atalanta enderson-65e8e8221c282.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Fudbaleri Atalante eliminisali su Liverpool ukupnim rezultatom 3:1 i plasirali se u polufinale Lige Evrope, a nakon toga je uslijedio provokativan potez na društvenim mrežama.

Nalog koji predstavlja parodiju zvaničnog profila Atlante objavio je rezultat revanš meča uz poruku od samo dvije riječi. Mnogi su se nasmijali, a neki i naljutili zbog te kratke poruke.

„Hodaš sam“, stajalo je u opisu.

To je jasna aluzija na čuvenu pjesmu koju navijači Liverpoola pjevaju prije svakog meča na „Anfieldu“. „Nikada nećeš hodati sam“ je himna kluba i jedan od najvećih simbola, pa navijače „crvenih“ i te kako boli kako su se Italijani poigrali riječima i napravili štos koji je vidjelo dva miliona ljudi za manje od 12 sati.

Jurgen Klopp je tako u posljednjoj sezoni u Liverpoolu ostao bez još jednog trofeja, a ostaje mu samo borba za titulu šampiona Premijer lige u trci u kojoj City ima dva boda prednosti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()