Arsenal nastavio niz pobjeda: Topnici se vratili na prvo mjesto

Tim Mikela Artete u sjajnoj formi

03.04.2024. 23:00
  • Podijeli:
arsenal reuters-660dc2d72b3bf.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Arsenala su u 30. kolu Premiershipa rutinski na Emiratima savladali Lutin rezultatom 2:0. Tako će tim Mikela Artete prenoćiti na prvoj poziciji, barem do duela Liverpool - Sheffield United, koji je na rasporedu u četvrtak.

Topnici su tako nastavili sjajan niz u 2024. ,a ekipa Mikela Artete je u posljednjih deset utakmica u šampionatu zabilježila devet pobjeda i remi i u preostalih osam kola pokušat će da prekine dvadesetogodišnji post i dođe do prve titule još od 2004.

Arsenal je očekivano dominirao, a oba gola postigao je u prvom poluvremenu. Najprije je kapiten Martin Odegaard u 24. minutu sedmim pogotkom u sezoni krunisao lijepu akciju domaćeg tima, a sve je riješeno u finišu prvog dijela meča.

Japanski defanzivac Daiki Hashioka je u 44. minutu u želji da spasi svoj tim loptu poslao u sopstvenu mrežu.

Arsenal u sljedećem kolu gostuje Brightonu, dok Luton dočekuje Bournemouth.

Brentford i Brighton su odigrali bez golova. Domaći su 15. sa 28 bodova, a Brighton deveti sa 43.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()