Ancelotti: Očito je da je Bellingham najbolji na svijetu

Italijanski stručnjak o veznjaku

06.01.2024. 18:30
  • Podijeli:
carlo ancelotti -reuters-6448b58383080.webp Foto: Reuters

Real Madrid večeras u Kupu kralja gostuje kod Aradnine, posljednje ekipe jednog od petih rangova španskog nogometa.

Real Madrid večeras nema namjeru štediti svoje igrače. Na terenu bi se trebao naći i mladi turski talent Arda Güler.

Nedavno je prema CIES-ovoj studiji Jude Bellingham proglašen najkorisnijim igačem u svijetu nogometa s transfer-vrijednosti od 267.5 miliona eura, a ovako je to prokomentarisao njegov trener Carlo Ancelotti.

“Bellinghamu ide jako dobro. Odigrao je sjajni prvi dio sezone. Jako se brzo prilagodio klubu, novoj kulturi i jeziku. Očito je da je on najbolji na svijetu”, rekao je Italijan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()