Alveš iz zatvora: Treba da se izvinim samo svojoj ženi

"Savjest mi je čista. Nikada nikoga nisam povrijedio. Nisam ni nju te noći"

23.06.2023. 12:18
  • Podijeli:
Dani ALveš_Profimedia-649407fa9e2fe.webp Foto: Profimedia

Bivši brazilski fudbaler i zvijezda najtrofejnije Barselonine generacije Dani Alveš, koji je suočen sa teškim optužbama za seksualni napad, prvi put je progovorio iz zatvora.

Suđenje čeka iza rešetaka, a ako bude proglašen krivim, čeka ga kazna zatvora između šest i 12 godina.

Alveš je tako prvi put javno progovorio o slučaju za emisiju Ana Rosa Program na španskoj televiziji.

"Ne znam ima li čistu savjest, spava li dobro noću. Ali opraštam joj", rekao je četrdesetogodišnji Brazilac, koji je u pritvoru od 23. januara nakon što ga je dvadesettrogodišnjakinja optužila da ju je seksualno napastovao u toaletu u renomiranom noćnom klubu katalonske metropole.

Alveš se obratio djevojci koja ga je tužila:

"Apelujem na tvoju savjest. Nije bilo nijedne noći da nisam mirno spavao. Niti jedne noći. Savjest mi je čista. Nikada nikoga nisam povrijedio. Nisam ni nju te noći. Odlučio sam da dam ovaj intervju, svoj prvi intervju, kako bi ljudi saznali šta mislim. Želim da znate priču o onome što sam proživio tog jutra i u tom toaletu. U javnost je izašla strašna priča o strahu i užasu, koja nema nikakve veze sa onim što se dogodilo ili što sam učinio".

Trofejni fudbaler je iznio svoju verziju događaja:

"Ušao sam iza nje. Ušao sam za njom. Nisam ni zaključao vrata. Vrata su bila sve vrijeme otvorena, praktično sam sve vrijeme sedio na WC dasci. Pada mi na pamet da postoji neko ko joj je dao loš savjet. Da mu je bilo loše nakon što je to uradio, da je napravio korak napred i da ne zna kako da se izvuče iz zavrzlame u koju je sam sebe uvalio i u koju je uvukao mene".

Alveš je, uz jasnu poruku da je nevin, na kraju zaključio:

"Jedina osoba kojoj moram da se izvinim je moja supruga".

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()