Al-Khelaifi je rekao samo dvije riječi Mbappeu nakon što mu je lično saopštio da napušta PSG

Francuz odlazi iz PSG-a na kraju sezone

16.02.2024. 10:15
  • Podijeli:
mbappe-psg-liga-prvaka.jpg

Kylian Mbappe (25) konačno je donio konačnu odluku o svojoj budućnosti i obavijestio je čelnike PSG-a da napušta klub, a takav razvoj situacije nije iznenadio prvog čovjeka kluba.

Francuski napadač je odluku lično prenio predsjedniku Naseru Al-Khelaifiju. Njih dvojica su se sreli u utorak i razgovarali oko sat vremena.

Francuska zvijezda uvjerila je predsjednika PSG-a da još nije potpisao ni sa jednom ekipom, ali je priznao da pregovara sa Real Madridom.

"Očekivao sam!", bio je kratak odgovor koji je Nasser Al-Khelaifi dao Kylianu Mbappeu.
Prema tvrdnjama italijanskog novinara Fabrizija Romana, Real Madrid je već poslao ponudu Kylianu Mbappeu, koji može pregovarati sa bilo kojim klubom jer je u posljednjih šest mjeseci ugovora sa PSG-om.

Romano tvrdi da je plata koju je Real Madrid predložio Kylianu Mbappeu "mnogo niža" od one koju je nudio prije dvije godine, tokom prethodnih pregovora.

Sada bi to bila godišnja plata od 35 miliona eura, polovina onoga što Kylian Mbappe prima od PSG-a, ali ipak se očekuje da Francuz obuče dres Reala naredne sezone.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()