Ahmedhodžić otpao za susrete protiv Crne Gore i Rumunije

Petev je ranije ostao bez Krunića, Menala i Gazibegovića pa je jasno da će imati velikih problema u sastavljanju tima

20.09.2022. 10:53
  • Podijeli:
ahmedhodzic - repka  nsbih-1663663717640.webp Foto: NS BiH

Reprezentativci Bosne i Hercegovine se u Zenici pripremaju za septembarske utakmice UEFA Lige nacija.

Ipak danas su stigle nenadano loše vijesti za selektora Ivayla Peteva. Naime, susrete protiv Crne Gore te Rumunije propustit će zbog povrede defanzivac Anel Ahmedhodžić.

Stoper će zbog rupture ravnog mišića prednje lože natkoljenice odsustvovati sa terena najmanje četiri sedmice.

Petev je ranije ostao bez Radeta Krunića, Luke Menala i Jusufa Gazibegovića pa je jasno da će imati velikih problema u sastavljanju najboljeg tima.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()