Džošua: Usik je favorit protiv Fjurija

Meč za ujedinjenje WBO, IBF, IBO, WBC i WBA pojasa trebalo bi da se održi 17. februara u Saudijskoj Arabiji

26.12.2023. 09:58
  • Podijeli:
fury usik reuters-65567459f086d.webp Foto: Reuters

Entoni Džošua, nekadašnji dvostruki šampion svijeta u teškoj kategoriji veruje da Aleksandar Usik ima veće šanse od Tajsona Fjurija Tda slavi u borbi za titulu apsolutnog prvaka svijeta.

Meč za ujedinjenje WBO, IBF, IBO, WBC i WBA pojasa trebalo bi da se održi 17. februara u Saudijskoj Arabiji.

Većina stručnjaka je vidjela Fjurija kao favorita u ovom meču, ali posle njegovog blijedog izdanja protiv Enganua, percepcija je polako mijenja.

Džošua je svoju prognozu iznjeo na osnovu ličnog iskustva, jer se dva puta borio sa Usikom i oba puta je poražen.

"Želim da gledam tu borbu. Usik je nevjerovatan borac i ima strašan tim oko sebe. Dobri ste onoliko, koliko je dobro okruženje oko vas. Na osnovu onoga što ja znam, mislim da ima veće šanse od Fjurija za pobjedu", rekao je Džošua.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()