Muškarac se zapalio ispred suda na Menhetnu, gdje je u toku suđenje Trampu

Prema pisanju Njujork tajmsa, riječ je o mlađem muškarcu koji se polio zapaljivom tečnošću u parku Kolekt Pond, preko puta zgrade suda

19.04.2024. 20:54
  • Podijeli:
donald tramp trump-65e5cbc6402d7.webp Foto: AP Photo/Alex Brandon

Muškarac se zapalio danas ispred krivičnog suda na Menhetnu gdje je u toku suđenje bivšem predsjedniku SAD Donaldu Trampu, javljaju američki mediji.

Prema pisanju Njujork tajmsa, riječ je o mlađem muškarcu koji se polio zapaljivom tečnošću u parku Kolekt Pond, preko puta zgrade suda.

List navodi da je 20-ak osoba, vrišteći, pobjeglo iz parka.

Trampu se sudi za navodno falsifikovanje poslovne dokumentacije u slučaju tajnih novčanih isplata porno glumici Stormi Denijels i prijeti mu kazna zatvora do 10 godina.

Bivši predsjednik SAD se izjasnio da nije kriv po 34 tačke optužnice, prenosi Tanjug.

Suđenje bi trebalo da traje šest do osam nedjelja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()