Nurkić se oglasio nakon imenovanja Barbareza i Spahića: “Em lijepo, em ispravno…”

Ova vijest je obradovala brojne navijače u Bosni i Hercegovini, a jedan od njih je i najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić

19.04.2024. 18:45
  • Podijeli:
jusuf nurkic fiba-64ddbed792e62.webp Foto: FIBA

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine od danas ima novog selektora. Mjesto šefa stručnog štaba Zmajeva preuzeo je legendarni Sergej Barbarez, dok je mjesto sportskog direktora preuzeo Emir Spahić.

Ova vijest je obradovala brojne navijače u Bosni i Hercegovini, a jedan od njih je i najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić.

Bosnian Beast se oglasio na društvenim mrežama gdje je podijelio fotografiju ovog dvojca uz prigodan opis: “Em lijepo, em ispravno”, poručio je Nurkić uz dvije bh. zastave i današnji datum kojim aludira na promjenu u domaćem nogometu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()