Barbarez za UNA TV: "Realisti smo, ne bojimo se izazova"

"Neću bježati od razgovora sa bivšim igračima"

19.04.2024. 21:00
  • Podijeli:

Sergej Barbarez, bivši kapiten reprezentacije BiH novi je selektor "Zmajeva". U razgovoru sa UNA TV Barbarez je rekao da su on i njegov tim realisti koji se ne boje izazova.

"Radujem se velikim očekivanjima, novim momcima", kazao je novi selektor bh.fudbalske reprezentacije, te dodao da neće bježati od razgovara sa bivšim igračima.

Na komentar da m juspočitavaju neiskustvo, Barbarez odgovara da će se okružiti dobrim ljudima, teda će tu biti finih imena, lai da su jošp u finalnim razgvoorima, te napominje da je on uvijek bio timski igrač i da će tkao biti i sad.

"Biće  to oni koji su u tom momentu za našu ideju najbolji, najsnažniji, da razmišljaju na reprezantativnom nivou, tražićemo ono što smo uvijek radili, a promijenićemo neke stvari sigurno je", kazao je Barbarez.

Za navijaće reprezentacije, Barbarez kaže da je oduvijek imao poseban odnos s njima,  te da se nada da će tako i dalje biti.


 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()